Porodični vikend 3. i 4. novembra u bioskopima "Cineplexx"

Porodični vikend, zabava koja se održava svakog prvog vikenda u mesecu u bioskopima "Cineplexx Delta City“ u Beogradu, "Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu i "Vilin Grad“ u Nišu, biće 3. i 4. novembra.

Tokom ovog vikenda od 12 do 16 časova posetioci bioskopa "Cineplexx“ moći će da pogledaju aktuelne filmove za decu i porodicu, kao što su "Asteriks i Obeliks u Britaniji 3D“, "Hotel Transilvanija“, "Hrabra Merida 3D“, kao i film "Marko Makako“, kome će ovo biti prvi vikend prikazivanja, nakon što je imao premijeru na 8. Dečijem filmskom festivalu, Kids Festu. Premijera filma "Razbijač Ralf 3D“, priče o negativcu iz arkadne igrice koji je odlučio da dokaže da može da bude dobar momak, zakazana je za 3. novembar.

Deo Porodičnog vikenda su i zabavni prateći programi. U sva tri bioskopa gostovaće maskote iz popularnih dečijih filmova, mađioničari, balondžije i ostali zabavljači. Mališane koji tada posete bioskope "Cineplexx“ i "Vilin Grad“ očekuju razni pokloni.

Korisnici kartice Porodičnog film kluba, koja posetiocima mlađim od 14 godina omogućava niže cene ulaznica i besplatne kokice, tokom Porodičnog vikenda će imati još pogodnosti. Više o kartici i tome kako se učlaniti u Porodični film klub moguće je saznati na adresi http://porodicniklub.cineplexx.rs.

Pogledajte još