Trivan: Nisam prekršila zakon

"U danu kada je objavljen tekst o tome da nisam prijavila nekretninu u imovinskoj karti, odnela sam dokumentaciju Agenciji za borbu protiv korupcije sa dokazima da je ta nepokretnost otuđena 2009. godine", rekla je Trivan u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Kako je navela, dokaz za to su dokumenta uredno overena u sudu.

"Do 2009. imovina se prijavljivala Odboru za sukob interesa kome je taj stan bio prijavljen i sve to nedvosmisleno dokazuje da niti sam želela nešto da sakrijem niti sam to učinila
", istakla je Trivan.

Ona je rekla da se u pokušaju kriminalizacije svakog člana Demokratske stranke uključuju nažalost i pojedini mediji i takozvani nezavisni eksperti koji umesto institucija, bez ikakvih relevantnih saznanja i uvida u dokumenta daju paušalne ocene i osude.

Trivan
je pitala zašto Agenciji nije ostavljeno da bez pritisaka donese odluku nakon uvida u dokumentaciju, kako je moguće da se pre te odluke objavljuje da je učinila krivično delo, zašto postoji Agencija i sudovi ako se u medijima donose presude, zašto je stan od 47m2 važnija tema od ekonomije ili Kosova i da li odluka Agencije išta može da promeni kada joj se iz dana u dan narušava ugled?

BEOGRAD, 1. novembra 2012. (Beta)

Pogledajte još