Milosavljević: Moramo da budemo zadovoljni

"Moramo da budemo zadovoljni što smo odigrali ravnopravno u gostima sa Barselonom, ali opet poraz je poraz", rekao je Milosavljević novinarima u povratku iz španije, gde je Partizan izgubio 85:82, a imao je i priliku da pobedi ili izbori produžetak.

POGLEDAJ VIDEO: Barselona prejaka za Partizan

Crno-beli sada imaju sva četiri poraza iz prva četiri kola.

"Imali smo težak raspored. Kod kuće smo igrali samo sa CSKA. Pravi konkurenti nam tek dolaze i ništa nije izgubljeno, pogotovo što sada znamo da možemo da igramo i protiv najboljih. Dobro smo počeli, pa smo imali pad u prvom poluvremenu, a u drugom se razigrao Navaro. Pokazali smo, ipak, karakter i borbenost i stigli ih, ali nismo imali sreće na kraju", rekao je Milosavljević.

POGLEDAJ VIDEO: Nestvarnom trojkom Uertas srušio Partizan

Bek Danilo Anđušić takođe je ocenio da četiri poraza na početku nisu presudna.

"Nema veze što imamo 0/4 jer i dalje imamo šansu da prođemo. Opet nismo imali sreće, ali sam uveren da ona može na neki način da nam se vrati... Nama je najteže jer smo videli da možemo da igramo i protiv CSKA i protiv Barselone na jednu loptu... Moramo da razmišljamo pozitivno, da znamo da smo bili ravnopravni sa najboljima", rekao je Anđušić.

Mladi bek je sinoć postigao sedam poena i imao asistenciju, a na novinarsku konstataciju da mu ne fali samopouzdanja, samo je odgovorio: "Kao i uvek. Trudim se da maksimalno iskoristim svaku šansu koju dobijem".

Partizan će narednu utakmicu u Evroligi igrati 9. novembra u Beogradu protiv nemačkog Bamberga.

Beta

Pogledajte još