Nikolić: Ne želimo da nas tapšu po ramenu

"Moji igrači su već mnogo puta do sada pokazali da imaju kvalitet, ali rezultati su izostali u poslednje vreme. Za to nam je potrebno malo sreće, a i pobeda u derbiju sa Vojvodinom koja ima isti broj bodova kao mi (17)", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Rada.

"Građevinari" će u nedelju u 13.00 igrati u Beogradu protiv Vojvodine utakmicu 11. kola Super lige Srbije.

Nikolić je kazao da njegova ekipa posle tri uzastopna poraza u prvenstvu želi da izađe iz rezultatske krize.

"Ne želimo više da nas tapšu po ramenu zbog dobre igre, već želimo rezultat. Vojvodina je dobar tim sa velikom tradicijom. Ova utakmica nam dolazi pri kraju teškog ciklusa i u njoj tražimo izlazak iz rezultatske krize, a ne igrače", kazao je Nikolić.

On je dodao da mu je drago što će Rad posle mesec i po dana ponovo igrati na svom stadionu na Banjici.

"Pobedom protiv Novog Pazara u Kupu prekinuli smo seriju od tri uzastopna poraza, ali želimo da posle mesec i po dana na svom terenu zabeležimo i prvenstvenu pobedu. Ovde je ambijent u kojem se najbolje osećamo", istakao je trener Rada.

Nikolić je kazao da poštuje ekipu Vojvodine, ali da će njegovi igrači "pružiti zadnji atom snage da dođu do pobede".

"Rezultatska kriza je probudila neku novu energiju za pobedom kod mojih igrača. Moji igrači će pružiti zadnji atom snage da bi pobedili u ovom meču, a da li će to biti dovoljno - ne znamo", kazao je on.

"Super liga nikada nije bila ujednačenija i to je dobro za srpski fudbal. Sada više ne može da se kaže da ekipe sa dna tabele ne mogu da pobede bolje plasirane timove", dodao je Nikolić.

On je dodao da za Rad zbog žutih kartona u nedelju neće igrati Branislav Milošević, a zbog povrede Ognjen Gnjatić.

Rad i Vojvodina posle 10 kola Super lige dele četvrto mesto sa po 17 bodova, s tim da "građevinari" imaju bolju gol razliku.

Beta

Pogledajte još