Partizan nema finansijske probleme

BEOGRAD, 2. novembra 2012. (Beta) - Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković kazao je u petak da taj fudbalski klub nema finansijskih problema, iako je trener Vladimir Vermezović u četvrtak rekao da je situacija po tom pitanju teška.

"Nemamo apsolutno nikakvih finansijskih problema. Znamo kako zemlja stoji loše po tom pitanju, ali mi smo stabilni", kazao je Tumbaković novinarima na stadionu Partizana.

On je dodao da je održao radni sastanak sa igračima pre pet-šest dana, na kojem se pričalo o periodu koji predstoji. "Momci su posle sastanka bili raspoloženi i puni optimizma", istakao je Tumbaković.

Sportski direktor Partizana je kazao da će biti sankcija zbog eliminacije iz Kupa Srbije od drugoligaša Borca iz Čačka. "U kom pravcu će one ići proceniće uži stručni deo kluba i nećemo žuriti sa tom odlukom", dodao je on.

Tumbaković je kazao da ne zna zašto igrači koji su prošle srede poraženi u Beogradu sa 2:1 nisu iskoristili ukazanu šansu. "Ekipu koja je igrala protiv Borca su činili igrači koji su ove sezone malo igrali. Oni su mladi i novac im nikada nije bio motiv. Dugo su čekali tu šansu, dobili su je, a zašto je nisu iskoristili to je njihov problem", rekao je Tumbaković.

Pogledajte još