Vraneš: Želeli smo da Ana igra prva

"Očekivali smo ovakav sastav Čehinja, nismo iznenađeni. Raspored nije preterano bitan, ali nam je ispunjena želja da Ana Ivanović igra prva, i to oba dana. Spremni smo, pripreme smo dobro iskoristili i videćemo šta će biti. Daćemo sve od sebe, jer nam je pobeda krajnji cilj", rekao je Vraneš posle žreba u Pragu.

Vraneš je kazao da je prilično siguran da će Petra Kvitova koja ima bronhitis, ipak nastupiti u subotu.

"Kvitova je spremna i sigurno će se pojaviti na terenu. Kako će se osećati tokom meča ne znam, ali sam prilično siguran da će nastupiti u subotu", kazao je Vraneš.

Ana Ivanović koja će se u prvom meču sastati sa Lucjom Safarovom, rekla je da ne očekuje lagan meč, ali da se nada najboljem.

"Srećna sam i radujem se sutrašnjem duelu. Nadam se da ću odigrati na nivou i onoliko koliko bude dovoljno da se donese bod. Zadovoljna sam žrebom, nadam se najboljem. Sigurno neće biti lagan meč, imale smo težak duel u Sidneju ove godine tako da se nadam revanšu", rekla je Ana Ivanović.

U drugom sutrašnjem duelu Jelena Janković igraće protiv osme teniserke sveta Petre Kvitove.

"Iskrena da budem, svejedno mi je bilo da li ću igrati prva ili druga. Očekuje me težak meč protiv Kvitove ako bude igrala. Na meni je da dam sve od sebe i donesem bod. Sve smo tu da se borimo do kraja i osvojimo titulu. Obožavam da igram za svoju zemlju, tu sam već 12 godina. Ovo je specijalan momenat za sve nas", kazala je Jelena Janković.

Finale Fed kupa počeće sutra u 13.30 u O2 areni u Pragu.

Beta

Pogledajte još