Emina kopira Natašu

Emina Jahović kopirala je Natašu Bekvalac. Ne, pevačice nisu nosile iste haljine niti cipele, već je Jahovićka u novom spotu za pesmu „Da mogu“ iskoristila već viđene scene iz ekranizacije numere „Dobro moje“ Bekvalčeve.

Emina je pre dva dana objavila tizer za svoj novi spot. I ono malo prikazano javnosti bilo je dovoljno da se zaključi da je malo kraducnula od svoje koleginice.

Naime, u jednoj sceni maneken iz Emininog spota zaranja u bazen u beloj košulji, a ubrzo mu se pridružuje i pevačica. Setite se, istu tu scenu gledali ste još pre četiri godine u spotu za pesmu „Dobro moje“. I Natašin maneken pliva u bazenu u beloj košulji, i njemu se pevačica pridružuje ispod vode.

Procenite sami...

Da li je Emina zaboravila na Natašin pređašnji rad ili taj spot nikada nije ni videla, samo ona zna. Jedno je poznato, da je Emina pritajeni fan novosadske barbike.

Dve pop zvezde su snimile duet „Gospodine“, a Emina se nije naljutila na koleginicu kad je ona taj hit prepevala i izvela ga sama u finalu jednog rijaliti šoua.

Zasad se identične scene mogu videti samo u desetak sekundi koje je Emina podelila s fanovima. Da li je otišla još dalje i iskopirala i druge kadrove, biće jasno kad u etar bude pušten ceo spot.

Izvor: Kurir

Pogledajte još