Top četiri lekcije o muvanju na Internetu

Pronalaženje partnera putem Facebooka, Twittera i ostalih društvenih mreža mnogima je postalo glavni način ugovaranja dejtova. Donosimo ti nekoliko saveta kojih bi se trebala pridržavati:

Ne preteruj sa seksualnom otvorenošću

Ako ti je nadimak @vlažna_i_spremna28, a svaki je drugi tweet napisan u seksualnom kontekstu, pripremi se na to da te niko neće shvatiti dovoljno ozbiljno. Verovatno ti je inbox pun, ali ne sa potencijalnim materijalima za muža, nego onima koji žele znati "šta sve s tim prljavim prstićima možeš raditi, osim pisati seksi poruke".

Prestani da pljuješ po muškome rodu

Ako ti svaki drugi status odiše "svi su oni isti" vajbom, vreme je da sebi i svima ostalima učiniš uslugu - "sagradi most" i preboli prošlog dečka koji te je povredio. Ogorčenost nije seksi niti je zanimljiva ikome osim tebi.

Ne budi očajna

Ne budi jedna od onih koje svoje maštarije iznose direktno u javnost, i to putem statusa na društvenim mrežama. Svaki put kad padne kiša, "tebi se tako mazi s nekim posebnim", a svaki put kad bude sunčano "tako bi rado odvela njega na sladoled". Iskreno, koga briga što bi bilo kad bi bilo. Zadrži dostojanstvo, naoružaj se strpljenjem i sačekaj da ti u život uđe neko vredan tvoje pažnje.

"Sviđa mi se" ne znači " "sviđaš mi se"

To što lajkuje i komentiriše tvoje statuse ne znači da se s tobom želi upuštati u ljubavnu vezu. Razmisli malo - sviđaju li se tebi svi frajeri kojima si nešto lajkovala?

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.