Nedeljni horoskop (05.11 - 12.11)

OVAN

POSAO: Tokom čitave nedelje aktivni su aspekti koji upućuju na finansijske dobitke. Ukoliko imate putovanje,kontakt sa osobama ako su vezane za inostranstvo. Postoji mogućnost za rešavenje nasledstva.Posle 7.11. pripazite na potpisivanje dokumenata.

LJUBAV: Drugi deo nedelje donosi rasterećenje i bolju komunikaciju sa partenrom. Ovnovi koji su slobodni poželeće da budu u svom domu u krugu svojih prijatelja.

ZDRAVLJE:Trebalo bi posetiti stomatologa.

BIK

POSAO: Nagle promene ne prijaju ovom sazveždju ali će se ipak desiti. Nažalost, nervoza postaće sastvni deo ovog znaka ali promene nema. Novac i dobitak mogu da uslede ukoliko prihvatite saradjnju sa bivšim kolegama.

LJUBAV: Svi Bikovi koji su slobodni ,biće u prilici da promene svoj emotivni status. Moguć povratak osobe iz prošlosti. Zauzeti imaju nesporazum sa partnerom.

ZDRAVLJE: Treba paziti na disajne organe.

BLIZANCI

POSAO: Promena radnog okruženja za Blizance je uvek pozitivna stvar. Sigurno je da ćete osetiti retrogradni Merkur koji vas tera da nešto završite što niste.

LJUBAV: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. Blizanci u vezi ili braku moraju zauzeti jasan stav da bi se izbegli problem sa partnerom.

ZDRAVLJE: Novac jako utiče na zdravlje Blizanaca pa će i raspoloženje biti onoliko dobro koliko i njihov budžet.

RAK

POSAO: Ova nedelja biće vezan za osobe ženskog pola, i svaka komunikacija sa istom donosi rezultate i nove ponude. Vreme je da počnete da se bavite važnijim projektima od posla koji ste do sada radili.

LJUBAV: Emotivnost prenaglašena, ali strah za opstanak veze ili braka. Slobodni Rakovi uživaju u komplimentima novih poznanstava.

ZDRAVLJE: Potiskivanje emocija donosi problem nervoze.

LAV

POSAO: Situacija na poslu zavisi od emotivne stabilonosti a posebna potreba za privatnom delatnošću koja je vezana za inostranstvo. Ne treba ulaziti u sukobe.

LJUBAV: Slobodni Lavovi su skloni idealizaciji pa je moguća samoća. Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju jer ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti.

ZDRAVLJE: Treba pripaziti na donje ekstremitete.

DEVICA

POSAO: Device ne smeju biti brzoplete već sigurne u svoje znanje i kvalitete . Više razmišljati o dugoročnim planovima tokom nedelje.Jedan Bik vam pomaže.

LJUBAV: Slobodne Device imaće mogućnosti da se nađu u paralelnoj vezi. Device koje su vezi ili braku moraju paziti na razočaranja jer im se često dešava emotivni post.

ZDRAVLJE: Fizičke vežbe mogu da regenerišu ceo organizam.

VAGA

POSAO: Finansijske špekulacije su moguće i treba paziti da se ne izgubi već postojeći posao ali i novac.Novac veći od četvrtka.

LJUBAV: Slobodne Vage su sklone dilemama i neodlučnosti pa stoga neće biti u zajednici. Vage u vezi ili braku planiraju zajedničko putovanje radi rešavnja nesuglasica.

ZDRAVLJE: Nadutost,gojaznost.

ŠKORPIJA

POSAO: Važni kontakti sa uticajnim i moćnim osobama daju prosperitet ovom sazveždju i put ka ostvarenjeu cilja.Uvećanje finansija u drugoj polovini nedelje.

LJUBAV: Partner ne može bez vas.Morate da budete opušteniji u komunikaciji.Sklonost vezivanju.Ponekad preterana posesivnost.Početak nedelje odličan da pokažete pravu emociju,iskoristite to!

ZDRAVLJE: Dosta dobro energetski.

STRELAC

POSAO: Sreda bitan dan za poslovne dogovore.Samopouzdanje je važan deo Strelčevog optimizma i ambicioznosti koji ih vodi do važnih ljudi koji protežiraju njihove ideje. Korišćenje sugestije uliva i poverenje kod poslovnih partnera.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku tražiće više slobode i kontakte sa prijateljima dok njihov partner neće biti raspoložen za takav oblik druženja. Slobodni Strelčevi provešće slobodno vreme u okruženju svojih ukućana.

ZDRAVLJE: Promenite način ishrane.

JARAC

POSAO: Povezani ste sa osobama koji rade sa velikim kompanijama.Traže vas radi vaše preterane odgovornosti.Novac stiže posle dužeg čekanja od srede.

LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju poznanstvo koje se može pretvoriti u dužu vezu. Dok Jarčevi u braku ili vezi provode nedelju u idiličnoj prodičnoj atmosferi.

ZDRAVLJE:Iako Jarčevima teško pada da promene nešto u svojoj ishrani,moraće da se pozabave time.

VODOLIJA

POSAO:Vodolije koriste svu svoju moć a pre svega mentalnu,da bi privukli osobe koje će njima biti na usluzi. Novčani dobitak mogu očekivati od kraja nedelje.

LJUBAV:Vodolije u braku ili vezi mogu biti opterećene kućnim poslovima i dosadnim pričama o daljim obavezama. Vodolije imaju priliku da uđu u novu vezu sa osobom koja se bavi komunikacijama.

ZDRAVLJE: Česte glavobolje izazvane stresom i preteranim radom.

RIBE

POSAO: Intuicija radi,bolje nego što ovaj znak misli. Poslovna saradnja isključivo biće vezana za osobe koje imaju visoko obrazovnje. Novac dolazi iz inostranstva.

LJUBAV: Tražite totalnu odanost patnera koji često zna da bude hladan ,da se izvuče.Potrebna vam je pažnja.Slobodni pripadnici ovog znaka su zatvoreni,teško pronalaze nekog ko im odgovara.

ZDRAVLJE: Oprezno dok hodate.Sklonost padovima.

Pogledajte još