Suspendovan sudija Dejan Dimitrijević

0

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je danas po hitnom postupku arbiter koji su sudili na utakmici u kojoj je Jagodina savladala Crvenu zvezdu sa 2:1 u 11. kolu Super lige.

Kako se navodi na sajtu FSS, Sudijska komisija je po hitnom postupku posle telefonske sednice suspendovala glavnog sudiju Dejana Dimitrijevića i njegove pomoćnike Petra Davidovića i Milana Milovanovića “koji su načinili niz grešaka” na toj utakmici.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda – Jagodina 1:2

Zvezda je povela golom Ognjena Mudrinskog u 47. minutu, a Jagodina je izjednačila u 64. iz penala Milana Đurića, da bi gosti pobedili pogotkom Dejana Đenića tri minuta pre kraja utakmice.

“Sudija Dimitrijević i prvi pomoćnik Davidović su načinili evidentne propuste prilikom dosuđivanja kaznenog udarca za Jagodinu u 64. minutu. Prekršaj je postojao, ali se desio izvan kaznenog prostora. Drugi pomoćnih Milovanović takođe je načinio propuste na ovoj utakmici”, navodie se u izveštaju sa sednice Sudijske komisije.

Konačna odluka Sudijske komisije biće doneta na vanrednoj sednici, koja će biti održana kada stignu svi izveštaji i materijali sa tog meča.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.