Pantić: Samo da stanem na noge!

"Dobro je kako je moglo da bude. Pregledi i analize su pokazali da se radi o povredi meniskusa. Obaviću još neke detaljnije pretrage nakon kojih će biti jasnije da li ću morati na operaciju. Optimista sam i verujem da ću se vrlo brzo vratiti treninzima", rekao je Pantić za klupski sajt.

Pantić će, ako mu bude operisan meniskus, pauzirati dve do tri nedelje.

"Samo da stanem na noge. Očekujem da ću do kraja nedelje uspeti u tome i već početkom naredne početi sa treninzima. To je moja velika želja, nadam se i verujem u takav ishod, mada sigurno neću forsirati ako osetim bol i neću rizikovati pogoršanje povrede", kazao je on.

Zvezda je protiv Jagodine povela, ali je izgubila sa 2:1, a gosti su izjednačili posle penala koji je arbitar Dejan Dimitrijević svirao, iako je prekršaj bio van kaznenog prostora.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Jagodina 1:2

"Mislim da smo preveliku pažnju pridali penalu koji nije postojao. Imali smo još pola sata do kraja, što je sasvim dovoljno vremena da ponovo damo gol, ali nismo jer nas je pogrešna sudijska odluka
presekla na psihološkom planu. Bili smo mnogo bolji u drugom poluvremenu od Jagodine i trebali smo to da iskoristimo",
istakao je defanzivac crveno-belih.

Pantić je rekao da njegovi saigrači treba što pre da zaborave taj poraz i da se fokusiraju na predstojeće utakmice protiv OFK Beograda i Partizana.

"Mi igrači ne treba više da pričamo o tome šta je bilo, moramo brzo da se oporavimo i nastavimo dalje. Moramo da savladamo OFK u sledećem kolu i da posle toga u 'večitom' derbiju protiv Partizana učinimo sve što je u našoj moći da smanjimo prednost rivala na tabeli. Ima još da se igra, treba da verujemo u rad i kvalitet koji sigurno posedujemo", rekao je Pantić.

Crvena zvezda u sledećoj utakmici u subotu gostuje OFK Beogradu na Karaburmi u 12. kolu Super lige Srbije.

Beta

Pogledajte još