Zvezda može da stige Partizan

0

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da minus od pet bodova u odnosu na Partizan nije nenadoknadiva prednost.

“To nije velika razlika. Sada je najvažnije da prevaziđemo trenutak u kome se nalazimo. U situaciji kada smo zaslužili poraz, istrpeli smo kritike, rekli jedni drugima sve i nastavili dalje. Ovaj poraz protiv Jagodine je drugačiji, medutim ne menja ništa”, rekao je Aleksandar Janković za klupski sajt.

On je dodao da je naporan rad na treninzima jedini način da ekipa zaboravi na poraz od Jagodine i vrati se na pobednicki kolosek.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda – Jagodina 1:2

“Oporavljamo se kroz trening i kroz rad, to je jedini izlaz. Mislim da sam jedini trener u istoriji srpskog fudbala kome se sudija imenom i prezimenom javno izvinio zbog nacinjenog propusta. To je tako, imamo tri boda manje nego što smo planirali, ali takvo je stanje, nastavljamo dalje”
, rekao je Aleksadar Janković.

Trener crveno-belih istakao je da u hodu pokušava da oporavi ekipu, ali da nema previše vremena za to, jer već u nedelju sledi meč protiv OFK Beograda.

“Doživeli smo nepravdu, ali moji igrači i ja se bavimo samo nama i analizom stvari na terenu koje mi možemo da popravimo. Imamo dosta toga što možemo da popravimo kako bismo bili bolji”, zaključio je Janković.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.