Lepota mora da boli – sve za veći penis

Prva opcija, u kojoj se može povećati za 2,3 centimetra, je ligamentoza. To je hirurški zhvatu tokom kojeg se režu ligamenti koji drže unutrašnji deo penisa. Ova opcija, ipak, nije savršena jer oko 70 odsto pacijenata, prema istraživanjima, bude nezadovoljno, a i sam zahvat nije pouzdan, piše “Alo”.

Penis možete i proširiti proizvodom od doniranog ljudskog kožnog tkiva ili da vam se uzme salo sa tela i ubrizga u penis. Ako ste nezadovoljni testisima možete se opredeliti za brojne implantate za testise, mada oni stvaraju bol.

Postoje i proizvodi za lepši miris penisa i bolji ukus sperme, čak i donji veš, koji poput ženskog puš ap grudnjaka, može samo da lažni veliki izgled.

Vežbe za veći penis

S druge strane tu su i vežbe za povećanje penisa, za koje vam treba dosta vremena, dosta lubrikanta i dosta ručnog rada, a penis mora biti u opuštenom stanju.

Pre nego što počnete izmerite penis, kako bi nakon vežbi lakše uočili napredak i pri svakoj vežbi budite nežni.

Prva se izvodi istezanjem penisa do granice neprijatnog osećaja. Tako zadržavajte penis 10 sekundi pa opustite. Ovo treba ponoviti 10 puta.

Takođe, trebate i stezati penis dok vas ne zaboli. Ovo radite dok vam glava penisa ne pocrveni i ne otekne, a kao i prvu vežbu i ovu ponovite 10 puta.

I na kraju preostaje muženje penisa. Lagano povlačite penis ka vrhu, ali prvo ga zagrejte nekom toplom oblogom. Ako budete pogrešno radili vežbe primetićete ispucale kapilare ili masnice, žuljeve ili plikove i peckanje. Tada prestanite sa vežbanjem dok vam se penis ne oporavi i sledeći put budite nežniji.

Sve tri vežbe radite svaki dan 10 minuta, a prema rečima onih koji su ih obavljali, “muški ponos” će vam narasti za dva do pet centimatara.