Vukoičić: Neutralisali smo agresivnu igru Orleana

"Bitno nam je bilo da igru držimo na visokom nivou. Jedna od karakteristika Orleana je atletska igra i nama je cilj bio da tu igru usporimo i u većem delu utakmice smo u tome uspevali. Pokazujemo polako napredak u igri", rekao je Vlada Vukoičić posle utakmice u Beogradu.

Meč je odigran pred punom halom Pionir, a trener Crvene zvezde je kazao da su se njegovi igrači malo uplašili zbog toga na početku utakmice.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda ubedljivo pobedila Orlean

"Nekoliko igrača je osetilo tremu s obzirom na publiku, ali kako je vreme prolazilo to je postao 'plus' za nas i nadam se da će na svakoj sledećoj utakmici, bez obzira na takmičenje, poseta bude ista", kazao je on.

Vlada Vukoičić je istakao da mu je drago što je njegova ekipa imala mnogo više skokova od protivnika i što su Zvezdini košarkaši bili koncentrisani celu utakmicu.

"Odnos skokova ide nama u prilog, protiv bilo kog francusog tima to je veliki plus. Nijedan dobar tim nema osobinu da ima velike oscilacije tokom utakmica, a mi ako hoćemo da budemo tim za visok plasman, jedan od prioriteta je da smanjimo to. Koncentracija mora da bude na visokom nivou, kao što je to bilo protiv Orleana", istakao je Vlada Vukoičić.

Beta

Pogledajte još