Istraživanje: Srpski političari treći na svetu po dužini penisa i najmanjih testisa

Istraživanje koje je sprovedeno na 15.000 političara iz 200 zemalja otkriva kako je ponašanje današnjih političara (homo-erectus politicus) uslovljeno veličinom njihovih polnih organa, odnosno testisa.

Potvrđena je teza da su političari koji imaju veće penise bahatiji, radikalniji i opšte uzev uspešniji u politici od onih koji imaju manje. Naučnici tvrde kako je to zato što veličina penisa uslovljava količinu samopouzdanja koja im je nužna kako bi mogli široke mase da uvere u šta god da zamisle.

Tako su zaključili da su veliki diktatori poput Staljina, Hitlera, Čaušeskua i Tita svi odreda imali penise duže od 20 cm.

Istraživanje otkriva kako je u Hrvatskoj zabeležen slučaj političara koji ima penis dug preko 25 cm, ali je njegov identitet morao ostati zaštićen jer se protiv njega vodi sudski proces.

Hrvatska
Bosna i Hercegovina
Srbija
Obala Bjelokosti
Somalija
Etiopija
Republika Kongo
Crna Gora
Južnoafrička Republika
Italija

S druge strane, istraživanje je pokazalo kako je i veličina testisa povezana s ponašanjem političara jer uslovljava njihovu spremnost na preuzimanje odgovornosti. Oni s većim testisima spremniji su na preuzimanje političke i moralne odgovornosti za svoja dela, što se u toj profesiji smatra negativnom osobinom.

Tako najveće testise imaju političari iz skandinavskih zemalja, što nimalo ne iznenađuje jer su upravo u tim zemljama političari davali ostavke zbog najmanjih afera.

Na vrhu su lestvice Norveška, Švedska i Japan, a Srbija i susedne zemlje na njenom su začelju. Tako je u istraživanju opisan slučaj hrvatskog političara kod kojeg ni uz pomoć mikroskopa nisu uspeli da pronađu testise, ni u tragovima.

Deluje kao budalaština, ili vam pak deluje logično? I Hrvati imaju svoj Njuz.net a to je http://news-bar.hr. Malo su se našalili, ali pitanje je zapravo koliko su daleko od istine?

Izvor: News-bar.hr

Pogledajte još