Nema opuštanja posle pobede nad Zvezdom

JAGODINA, 8. novembra 2012. (Beta) - Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je u četvrtak da njegovi igrači posle pobede protiv Crvene zvezde ne smeju opušteno da udju u utakmicu 12. kola Super lige sa Smederevom, koju će igrati u subotu od 13.30 na svom terenu.

"Ovo je posle pobede nad Zvezdom (2:1) za mene najteža utakmica. Moramo maksimalno da se mobilišemo da bismo pobedili Smederevo, koje ima dobre igrače i jednog od najobrazovanijih fudbalskih trenera (Aleksandar Janjić)", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

On je istakao da su igrači Jagodine dovoljno iskusni i da ne gledaju plasman na tabeli, već kvalitet rivala protiv kojeg igraju.

"Imamo puno iskustva u superligaškom takmičenju. Ne gledamo poziciju na tabeli, već kakav kvalitet ima ekipa. Da bismo ostvarili povoljan rezultat ne smemo da se opustimo i u utakmicu sa Smederevom moramo da udjemo maksimalno oprezno i angažovano. Za mene je najvažnije da igrači daju sve od sebe na terenu", dodao je Krunić.

Jagodina, koja je na 3. mestu Super lige, u prošlom kolu je savladala Crvenu zvezdu u Beogradu sa 2:1, dok je poslednjeplasirano Smederevo kao domaćin izgubilo od Donjeg Srema sa 1:0.

Pogledajte još