Velja Ilić utajio, ni manje ni više, nego dom staraca!

0

Ministar za urbanizam Velimir Ilić prikriveni je posednik najvećeg privatnog doma za smeštaj starih u Srbiji, pa se kao formalni vlasnik u registru vodi njegova kćerka Natalija.

Prema ugovoru koji su njih dvoje potpisali, Velimir će uzimati 80 odsto dobiti doma, a njegova ćerka Natalija (sada Rakićević) tek 20 odsto profita, otkriva Pištaljka.rs

Ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić negirao je jutros da je suvlasnik staračkog domoma u Kačulicama kod Čačka i naveo da je vlasnik tog doma njegova ćerka. Ilić je, gostujući na RTS-u, rekao da je na toj lokaciji započeta izgradnja kardio centra, ali da je gradnja stopirana i da bi objekat stavio u funkciju njegova ćerka je otvorila starački dom.

Bio je tu neki ugovor u toku gradnje pošto su se svi krediti bili na moje ime i morao je da postoji neki stepen zaštite kako banke ne bi stopirale gradnju. Neko je pronašao taj ugovor, koji je kasnije prepravljen“, rekao je Ilić. On je dodao da se subvencije ne daju na perivatne domove i da tu nije bilo nikakve dobiti dok je ugovor glasio na njega.

Izvor: Blic.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.