Gotovo sa Srbija Open-om?!

0

Novak Đoković u Londonu nagovestio da se ozbiljno razmišlja o ukidanju jedinog ATP turnira u Beogradu. Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da se još ne zna da li će naredne godine biti održan Srbija open, kao i da njegovo održavanje zavisi od mnogo faktora.

Upravo razmišljamo šta da radimo. Iskreno, ne znamo da li ćemo organizovati turnir 2013. pošto smo prošli kroz veoma teške trenutke ove godine, a upravo je moja porodica ta koja ga organizuje. Postoji dosta pritiska i potrebno je mnogo vremena, napora i energije za organizaciju takvog događaja – kazao je Đokovići dodao:

I pored svega, iako želim da igram u Srbiji, takođe mi se čini da i mesto turnira u kalendaru nije najbolje. Srbija open je odgovornost i obaveza i mene i moje porodice, ali i čast i priznanje u isto vreme.

“Kurir” je pokušao da dobije informaciju od „Femili sporta“, ali oni su saopštili da nemaju takve informacije i da niko nije u mogućnosti da odgovori na to pitanje. Kad se na to doda da Srđan Đoković ima zdravstvenih problema, ne može se preterano očekivati da će biti održan 2013. godine.

Već duže vreme se spekuliše da bi jedini ATP turnir u Srbiji mogao da se preseli u Crnu Goru, o čemu je “Kurir” već pisao, i Republiku Srpsku, čak se spominjalo da je i Španija zainteresovana da otkupi licencu.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.