Kako da ženi podignite samopuzdanje

Muško-ženski odnosi ponekad znaju da budu veoma komplikovani, i dok muškarci takođe imaju određene nesigurnosti, one se prilično razlikuju u odnosu na žene. Određeni potezi muškarca igraju bitnu ulogu i mogu da podignu ili da unište žensko samopouzdanje. Da se to ne bi desilo vama i vašoj dragoj, dobro proučite sledeću listu "Metroportala":

Šta sve žene najčešće misle:

1. Ne zovete je nakon izlaska
Ispunjavanje obećanja je prva stepenica u zadobivanju njenog poverenja. Stoga, ako ste rekli da ćete je nazvati u četvrtak, tada je i nazovite. Ako to nije vaš stil, ili želite da vas se uželi, nemojte navoditi kada ćete zvati. To je bolje nego da prekrišite obećanje, a ovako bar neće sediti uz telefon ceo dan.

2. Želite da je odvučete u krevet

Ovo je tanka linija: ako potez napravite prerano, misliće da je to jedino što želite. Ako predugo čekate, misliće da vasa ne privlači dovoljno. Najbolji način jest iskrenost. Ako ste zaista zainteresovani za vezu, recite joj to, a ona će vam dati signale kada je spremna.

3. Izlazite i s drugim ženama

Možda je prihvatljivo da izlazite s više žena istovremeno, ali treba da ste iskreni u vezi sa tim. Stoga, nemojte lagati. Ne morate odmah da iznosite takve detalje , ali ako pita, recite joj istinu. Ukoliko stvari postanu ozbiljne, misliće da je baš ona vaša izabranica, a ukoliko to nije slučaj, najbolje je da na početku razjasnite stvari.

4. Niste baš zainteresovani

Čak i ženi s najviše samopouzdanja ponekad trebati mala potvrda da vas zanima. Možete joj dati do znanja tako da što ćete joj direktno reći, ili što ćete napravite neki mali gest kojim ćete joj pokazati koliko vam zaista znači.

5. Varate je
Postavite sebi sledeće pitanje: Zašto misli da ću da je prevarim? Da li ste joj dali razlog da tako misli? Ako to nije slučaj, treba razmotriti da li je iracionalna. Ako pak jeste, dajte joj do znanja da ste joj odani i da nemate nameru da vje prevarite.

6. Ne zadovoljava vas u krevetu

Baš kao i muškarci, žene imaju mnoge nesigurnosti što se tiče njihovih sposobnosti pod prekrivačem. Ako ste zadovoljni, potrudite se da to i zna. Ako niste, pokušajte joj dati do znanja, ali na vrlo nežan način. Na primer, umjesto da joj kažete "Ne sviđa mi se kako to radiš...", recite "Možemo li da pokušamo na ovaj način?".

7. Više vas ne privlači
Samo zato što ste u vezi nekoliko godina, to ne znači da joj više ne treba potvrda. U stvari, baš zato što ste duže u vezi, treba da se dodatno potrudite kako biste joj dali do znanja da vam je i dalje atraktivna. Uputite joj kompliment, pokažite joj da vam se sviđa. To će i vama biti nagrada jer će održati vašu romansu živom.

8. Druga žena krade vašu pažnju
Fertatujete li s drugom ženom pred njenim očima? Ako to izvodite konstantno, ne treba da se čudite zašto je nesigurna u vašu vezu. Nema ništa loše u benignom flertu - ali kada ste s njom, posvetite joj su svoju pažnju.

Pogledajte još