Vukoičić: Protiv Partizana mirne glave!

"Derbi je posebna utakmica, bez obzira o kom takmičenju je reč i na čijem se terenu igra. Ipak, koliko god da je ta činjenica prisutna u glavama igrača, pokušaćemo da meč svedemo na najjednostavniju dimenziju - kao jednu od preostale 24", rekao je Vlada Vukoičić povodom derbija osmog kola Jadranske lige.

On je napomenuo da će eentualni ključ pobede biti upravo smirenost i koncentracija.

"Ako tako budemo razmišljali, bićemo mirnije glave, mnogo koncentrisaniji, pod manjim pritiskom, a samim tim i bliži pobedi", rekao je Vukoičić.

Trener Crvene zvezde je ocenio da Partizan ima izvanredan tim.

"Na svim pozicijama su popunjeni sa po dva igrača. U velikoj meri su izmenili sastav ekipe u odnosu na prošlu godinu. Ali, napravili su zanimljivu kombinaciju sa starosedeocima, igračima koji imaju kontinuitet igranja u Partizanu i mladosti sa druge strane ,koja crno-belima donosi ogromnu energiju", rekao je Vukoičić.

On je dodao da je za crno-bele najveće pojačanje predstavljalo povratak trenera Duška Vujoševića.

"Uz svo uvažavanje njegovog prethodnika, pojačanje je bilo jasno vidljivo već na startu sezone, jer je ekipa od početka takmičenja imala veliku energiju, a svaki igrač ponaosob ogromnu angažovanost", ocenio je Vlada Vukoičić kvalitete sutrašnjeg protivnika.

Utakmica osmog kola Jadranske lige Partizan - Crvena zvzeda igra se u hali "Pionir" u nedelju od 21 sat.

(Tanjug)

Pogledajte još