Vermezović: Hoćemo na Marakanu sa "plus pet"

"Želimo da protiv Radničkog ostanemo u dobrom ritmu pred 'večiti' derbi sledeće nedelje i da zadržimo bezbednu razdaljinu od pet bodova na tabeli u odnosu na Zvezdu. Svi moji igrači su zdravi, ali još ne znam ko će igrati zbog teške utakmice protiv Intera u Ligi Evropa", rekao je Vladimir Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Utakmica između Partizana i Radničkog igraće se pred praznim tribinama stadiona u Humskoj zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

"Ne mogu da kažem da je lakše igrati bez publike jer se fudbal igra zbog navijača. Nedostajaće vetar u leđa mojim igračima, posebno od navijača sa južne tribine. Mi, bez obzira na ambijent moramo ozbiljno da uđemo u utakmicu", istakao je trener crno-belih.

On je kazao da Radnički igra dosta dobro od kada je na klupi tima iz Kragujevca Dejan Đurđević zamenio Slavenka Kuzeljevića.

"Radnički je nezgodan protivnik, dosta dobro igraju od kada su promenili trenera i vidi se pomak od kada Dejan Đurđević void ekipu. Biće teška utakmica, to je sigurno, oni neće doći da se brane već će igrati agresivno", kazao je Vermezović.

Partizan je u četvrtak izgubio u Ligi Evropa od Intera sa 3:1, a Vladimir Vermezović je rekao da to takmičenje sada pada u drugi plan.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Inter 1:3

"Rekao sam igračima da nemaju čega da se stide, oni su svakako dali sve od sebe. Možda smo mogli i do boljeg rezultata, ali ne vredi tugovati. Nama je prvenstvo najvažnije, igramo protiv Radničkog gde smo favoriti na domaćem terenu i jedino pobedničkim pristupom u svakoj utakmici možemo da ostanemo u trci za titulu do samog kraja prvenstva", rekao je Vermezović.

Utakmica između Partizana i Radničkog igraće se sutra od 17.00 na stadionu u Humskoj.

Beta

Pogledajte još