NADLANU.COM SAZNAJE: Fejsbuk banovao fan stranicu dnevnih novina "24 sata"

0

Fotografija neprilagođena strogim pravilima Fejsbuka može da banuje i jednu od najvećih medijskih fan stranice. Saznaj kako je Fejsbuk zbog slike golih grudi kaznio "24 sata".

Ceo Internet univerzum juče je obišla vest da je jedan britanski hirurg operisao rak dojke zdravim ženama. Dok su neki izabrali da kao ilustraciju stave prizor iz opercione sale, drugi su odlučili da budu “direktniji” i stave fotografiju golih grudi.

Za ovu drugu varijantu su se odlučile dnevne novine “24 sata” za šta ih je dočekala kazna na Fejsbuku. Naime, kako Nadlanu.com saznaje, kada su “24 sata” šerovale gorepomenutu vest koju je ilustrovala fotografija golih grudi, Fejsbuk je odmah reagovao, jer njihova politika zabranjuje postovanje golotinje na zidove grupa.

Tako je “po kazni”, fan stranica “24 sata” bila danas ugašena izvesno vreme, a od Fejsbuka je “kazna” stigla i administratore stranice čiji nalozi su iz bezbedonosnih razloga zaključani. Nadlanu.com saznaje da su administratori morali da potvrde svoj identitet kako bi se ulogovali preko kompjutera, a posebni problemi su se javili na mobilnim telefonima jer su mnogima brojevi promenjeni.

Znači, strog je Fejsbuk čak i ako su gole grudi ilustracija jedne zaista alarmantne vesti.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.