Hari Poter-klinci postali totalni raspad?

Jedna generacija je odrasla, a mnoge i danas odrastaju uz serijal filmova o tinejdž-čarobnjaku Hariju Poteru. Glavni junaci iz knjiga Džoane K. Rouling - Hari Poter, Ron Vizli i Hermiona Grejndžer - simboli su dečije nevinosti, časti, ali i hrabrosti i pravednosti veće nego što će mnogi odrasli ikada nositi u sebi.

AKO NISTE ZNALI: Robert Petinson je svoj uspon ka zvezdama počeo u filmu "Hari Poter i Vatreni pehar" u kome je igrao Sedrika Digorija. Već u tom filmu je svima privukao pažnju, a ono što je usledilo nakon toga je sada već blistava šoubiz istorija.

Međutim, deca-zvezde - mladi glumci Danijel Redklif, Rupert Grint i Ema Votson nisu danas baš najbolji predstavnici "haripoterovskog" pojimanja "nevinašceta". Uostalom, od prvog filma - "Hari Poter i Kamen mudrosti" prošlo je već 11 godina i mnogo toga se izmenilo u životima ovih mladih ljudi.

A i nije fer da od njih očekujemo da zauvek ostanu slatka dečica. Moraju i oni da prođu kroz sve te mladalačke ludosti. Pa tako danas možemo da ih vidimo i u "raspad izdanjima" poput ovih na fotografiji u nastavku.

(old_image)

OK, možda je "raspad" preteška reč za svima poznata mladalačka ludovanja. Ali, opet, pogledajte ih na simpatičnom gif-u ispod. Razlika je ipak prevelika, zar ne?

(old_image)

Nije lako biti zvezda. A još teže je odrastati dok si zvezda... Srećom, za njih troje ovo sa fotografije su usamljeni incidenti, jer njihove karijere posle Harija Potera se polako kreću uzlaznom linijom - kod nekog brže, kod nekog sporije.

Pogledajte još