Radivojević: Ne treba padati u euforiju

"Utakmica je mnogo značila za oba tima, ali ne treba padati u euforiju, čeka nas važna utakmica sa Kahasolom. Pobeda nam mnogo znači, svi znamo šta nosi derbi", rekao je Radivojević novinarima posle pobede od 92:78.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Crvena zvezda 78:92

"Situacija je sada drugačija nego prošlih godina. Mi imamo iskusan tim, oni mlad, i večeras smo zaustavili tu mladost. Najvažnije je da smo ih zaustavili svojom igrom i videli da možemo da pobedimo evroligašku ekipu. Partizan ima odličan tim",
rekao je Radivojević.

Boris Savović je ocenio da je pobeda Crvene zvezde nad Orleanom u Evrokupu donela njegovom timu potrebno samopouzdanje.

"Utakmica sa Orleanom nam je donela potrebno samopouzdanje. Igrali smo dobro svih 40 minuta dobro i organizovano i zaustavili smo njihov skok, što im je najvažnije oružje. Igrali smo veoma kvalitetno, osim pada od četiri-pet minuta, ali smo uspeli da se konsolidujemo. Posle mesec i po dana od početka sezone smo pokazali svoj kvalitet i svoju igru", rekao je Savović.

Košarkaši Partizana uglavnom su izbegli novinare, pred kojima se pojavio jedino bek Danilo Anđušić.

"Dozvolili smo Zvezdi da lako počne utakmicu. Primili smo mnogo poena u prvom poluvremenu i oni su tada stekli veliku prednost. Imali smo četiri-pet puta šansu da se vratimo u meč, ali nismo uspeli. Sada moramo da se maksimalno fokusiramo na sledeće obaveze i ne smemo da padamo nijednog trenutka", rekao je Anđušić.

Beta

Pogledajte još