"Sva tvoja ćutanja" Eve Braun kao singl posle 20 godina!

Vinilna ploča je izašla 5. oktobra ratovima i sankcijama opterećene 1992. godine kad je bilo izuzetno teško doći do albuma, a o skidanju sa njega nekog singla nije se moglo ni razmišljati.

Koncert u DOB-u, u čijem prvom delu će Eva Braun svirati sve stvari sa "Prisluškivanja", a zatim hitove sa ostalih albuma, sjajan je izgovor da se, do tada. kao podsetnik na prvo izdanje, sa njega čuje radijski i internet singl. Izbor je s razlogom pao baš na "Sva tvoja ćutanja".

"Od svih 14 pesama sa 'Prisluškivanja' jedino sam sto posto zadovoljan sa 'Sva tvoja ćutanja'. I dan-danas volim da je sviram, ponosan sam na nju! Mislim da je odlično ispala, s obzirom na vreme u kome je nastala", kaže gitarista i pevač Goran Vasović.

"Želimo da tim koncertom obeležimo 20 godina od izlaska prvog albuma, što se u neku ruku može smatrati i početkom karijere Eve Braun. Odsviraćemo ceo album, u cugu, bukvalno od prve do poslednje pesme, tačno redosledom kako idu, što nikada ranije nismo radili. Znam da mnogi ljudi vole taj album. Na kraju krajeva, 'Prisluškivanja' su nas dovela tu gde smo sada", dodao je frontmen bečejskog sastava.

Pogledajte još