Vučićević najavljuje ubistvo "Blica" na sudu

Na konferenciji za novinare on je opovrgao da je bio predsednik Upravnog odbora "Pressa" i naglasio da je tek po odlasku iz "Presa" saznao za tri puta po osam miliona dinara koje je taj list dobio iz fondova Ministarstva ekologije na čijem je čelu tada bio Oliver Dulić.

- Tačno je da je pisalo da sam predsednik Upravnog odbora, ali na mnogim stvarima svašta piše. Ja sam bio formalno predsednik Upravnog odbora. Zašto je to pisalo tako? Pa, pisalo je tako. Odlukom nekih ljudi - rekao je Vučićević, uz opasku da je “bio formacijski zaposlen na tom mestu, ali da taj posao nije obavljao”.

"Blic" piše da Vučićević tvrdi da vlasnik "Delte" Miroslav Mišković, koji se nedavno povukao iz vlasništva u "Presu", njemu "nikada nije bio šef", a da mu je bivša vlast krajem 2010. godine "otela Pres".

- Meni Mišković nikada nije bio šef, a to ću da vam dokažem kada vi meni dokažete da sam bio Krasnićijev portparol - odgovorio je Vučićević na pitanje reporterki "Blica".

Vučićević je demantovao da je bio zaposlen kao portparol Krasnićija i najavio da će zbog toga tužiti "Blic".

- Ubiću vas na sudu, izuću vas od para, koje ću da dam domu za nezbrinutu decu u Sremčici. Ne znam ni ko je Krasnići, niti sam u životu bio u Gnjilanu. Ismislili ste Krasnićija. O tome gde sam radio najbolje svedoči izvod iz PIO fonda - rekao je Vučićević.

Pogledajte još