Šveđani protiv Krisa Brauna: Tukao si Rijanu! Ne dolazi kod nas!

0

E pa jeste Švedska drugačija od većine ostalih država! Švedski aktivisti udružili su se da spreče nastup Krisa Brauna u Stokholmu 19. novembra jer nisu zaboravili Rijanino lice prekriveno modricama.

Fotografija pretučene Rijane osvanula je na plakatima koje su švedski aktivisti osmislili iz protesta povodom koncerta Krisa Brauna. Šveđanima se ne dopada što će u Stokholmu 19. novembra nastupiti pevač koji se nasilnički ponašao prema tadašnjoj devojci – popularnoj pevačici Rijani, piše “Blic“.

Rijanini fanovi su više navrata pokazivali šta misle o Krisu, pa su njegov album u Londonu prelepili nalepnicama na kojima je pisalo: “Upozorenje: Nemojte kupiti ovaj album! Ovaj čovek tuče žene.

Iako je Rijana, čini se, oprostila Krisu Braunu udarce i uvrede koje joj je naneo pre tri godine, njeni fanovi iz Švedske. Navodno, Rijana se i pomirila sa Krisom, pa su sada opet “srećan par”.

Međutim, pravdoljubivi Stokholm izlepljen je plakatima na kojima je čuvena fotografija Rijaninog lica prekrivenog modricama. Za sad je nepoznanica ko je autor ove protestne kampanje, ali mnoge organizacije su insistirale da se “nasilniku Krisu Braunu zabrani da održi koncert u švedskoj prestonici”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.