Vujošević: Jako sam zadovoljan!

"Jako sam zadovoljan posle prve pobede u Evroligi, koju smo zaslužuli. Kada je u pitanju celo takmičenje zaslužili smo mnogo više od ove jedne. Protiv CSKA, Barselone i Bamberga. Na pravi način je preuzeta odgovornost i posao je odrađen do kraja", rekao je Duško Vujošević posle utakmice šestog kola Grupe D u beogradskoj hali Pionir.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan pobedio Bešiktaš

On je kazao da postoji u napredak u igri i da ekipa prepoznaje momente kada se utakmica lomi.

"Napredak postoji, prepoznaju se momenti kada se utakmica lomi i tada smo najbolji i u odbrani i u napadu. Ne može da se očekuje brz napredak, jer se u sportu ne poklapa vreme rezultata i rada. Kada će doći pravi rezultat, videćemo", kazao je trener crno-belih.

Duško Vujošević je kazao da je novi košarkaš njegovog kluba Nemanja Gordić pokazao da će biti pravo pojačanje.

(old_image)

"Gordić je sa jednim treningom nije mogao da bude previše korišćen, ali smo njegovim dolaskom za duži period rešili problem plejmejkera. Krenuli smo u takmičenje sa mladom ekipom sa idejom da oni duže ostanu zajedno. Izuzetno nam je talentovana ekipa, koja je spremna da mnogo radi i da se trudi", kazao je Vujošević.

Hala Pionir nije bila puna, a Vujošević je rekao da u njoj protiv Bešiktaša nije bilo turističke publike.

"Videlo se da nema turističke publike, večeras je bila najbolja ove godine, nosila nas i najiskrenije im se zahvaljujem. Ovo su bili časovi navijanja", ocenio je Duško Vujošević.

Partizan u sledećem kolu gostuje ruskoj ekipi CSKA u Moskvi u četvrtak, 22. novembra.

Beta


Pogledajte još