Vujošević: Jako sam zadovoljan!

“Jako sam zadovoljan posle prve pobede u Evroligi, koju smo zaslužuli. Kada je u pitanju celo takmičenje zaslužili smo mnogo više od ove jedne. Protiv CSKA, Barselone i Bamberga. Na pravi način je preuzeta odgovornost i posao je odrađen do kraja”, rekao je Duško Vujošević posle utakmice šestog kola Grupe D u beogradskoj hali Pionir.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan pobedio Bešiktaš

On je kazao da postoji u napredak u igri i da ekipa prepoznaje momente kada se utakmica lomi.

“Napredak postoji, prepoznaju se momenti kada se utakmica lomi i tada smo najbolji i u odbrani i u napadu. Ne može da se očekuje brz napredak, jer se u sportu ne poklapa vreme rezultata i rada. Kada će doći pravi rezultat, videćemo”, kazao je trener crno-belih.

Duško Vujošević je kazao da je novi košarkaš njegovog kluba Nemanja Gordić pokazao da će biti pravo pojačanje.

Gordić je sa jednim treningom nije mogao da bude previše korišćen, ali smo njegovim dolaskom za duži period rešili problem plejmejkera. Krenuli smo u takmičenje sa mladom ekipom sa idejom da oni duže ostanu zajedno. Izuzetno nam je talentovana ekipa, koja je spremna da mnogo radi i da se trudi”, kazao je Vujošević.

Hala Pionir nije bila puna, a Vujošević je rekao da u njoj protiv Bešiktaša nije bilo turističke publike.

“Videlo se da nema turističke publike, večeras je bila najbolja ove godine, nosila nas i najiskrenije im se zahvaljujem. Ovo su bili časovi navijanja”, ocenio je Duško Vujošević.

Partizan u sledećem kolu gostuje ruskoj ekipi CSKA u Moskvi u četvrtak, 22. novembra.

Beta