Zamislite Džordža Klunija kao Nikolu Teslu?!

Bred Bird, holivudski reditelj koji je režirao poslednji nastavak iz serijala “Nemoguća misija”, planira da snimi najblaže rečeno neobičan film o srpskom naučniku Nikoli Tesli. Glavnu ulogu bi mogao igrati ni manje ni više nego Džordž Kluni.

SAZNAJTE VIŠE: O drugom filmu o Nikoli Tesli koji se priprema!

Tesla i vanzemaljci?
Scenario je krajnje intrigantan i bavi se Teslom koji je uspeo da ostvari komunikaciju sa vanzemaljskim bićima sa Marsa, i to preko svog transmitera koji je sagradio u Kolorado Springsu, a čija je prvobitna namena bila bežični prenos električne energije.

Scenarista i producent Dejmon Lindlof, koji je radio na popularnoj seriji “Lost”, filmovima “Prometej”, “Kauboji i vanzemaljci”, “Zvezdane staze”, napisao je scenario za ovaj film koji je već opisan kao pandan “Bliskom susretu treće vrste”, prenosi "Blic" vest "The Hollywood Reportera“.

O ovom projektu se za sada ne zna previše, osim da iza njega stoji studio "Dizni" koji je Birdu poverio režiju jer nakon velike zarade "Nemoguće misije: Protokol duh" je dokazao da ume da udovolji ukusu bioskopske publike.

Pogledajte još