Fanovi zaradili Ceci za treću ratu kazne

Svetlana - Ceca Ražnatović već je sakupila 500.000 evra, koliko iznosi treća i poslednja rata koju treba da uplati u državnu kasu najkasnije do kraja maja 2013. godine, piše "Blic". A cela ova suma je zarađena bez novogodišnjih angažmana!

Folk zvezda je zbog zloupotrebe službenog položaja na čelu FK Obilić bila osuđena na kućni pritvor i milion i po evra novčane kazne. Dve rate od od po 500.000 evra, Ceca je već uplatila na državni konto, a ovu treću je uspela da zaradi zahvaljujući nastupima na turneji "Ljubav živi" koju je započela odmah nakon izlaska iz kućnog pritvora.

Iako ni od Cece ni od njenog producenta Milija ne dolaze konkretne informacije koliko košta da ona zapeva, izvori "Blica" u muzičkoj industriji tvrde da Ceca po klubovima nastupa za sumu između 10.000 i 15.000 evra.

- Godina koja odlazi bila mi je u poslovnom smislu veoma uspešna. Kad bih mogla da biram, poželela bih da mi tako bude i u narednih 10 godina, a privatno je bilo svega i svačega, prijatnih i onih manje prijatnih događaja - rekla je.

Ceca je turneju počela u Frankfurtu, zatim je po dva više puta uzastopnom nastupala u Ljubljani, Beču, Dizeldorfu, Cirihu, Parizu, Sofiju, Stokholmu, Kotoru, Minhenu i Skoplju.

Pogledajte još