Vermez: Vreme je za slatku osvetu Zvezdi

"Naša prednost može biti iskustvo zbog igranja u Evropi, to će nam dobro doći, ali i dalje imamo mlad tim. Ako sad ne budu to iskoristili, ne znam kada će. Forma nam raste i očekujem da odigramo lepu utakmicu protiv Zvezde", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Vermezović je kazao da će na večitiom derbiju izvesti trenutno najjači tim Partizana, a da u konkurenciji neće biti Mohamed Kamara i Mohamed Zabija.

"Igraćemo sa trenutno najjačim timom, kao što smo igrali protiv Intera u Ligi Evropa. Formacija će se videti kada krenemo sa centra, a posle toga kreću varijacije. O ishodu derbiju ne odlučuje ni trenutna forma, ni stanje na tabeli", kazao je Vermezović.

Crvena zvezda je u prolećnom delu prošle sezone tri puta pobedila Partizan, jednom u prvenstvu, a dva puta u Kupu.

"Zvezda je Zvezda, oni sve znaju o nama, kao i mi o njima. Voleo bih da nastavimo tradiciju koja je prekinuta na proleće. Pobedili su nas tri puta uzastopno i možda je vreme za slatku osvetu"
, istakao je Vermezović.

Trener crno-belih je kazao da pobeda protiv Zvezde može da odluči jesenjeg prvaka, ali ne i šampiona.

"Pobeda može da bude ključna za titulu jesenjeg prvaka, ali prvenstvo svakako neće biti rešeno. Ima još mnogo da se igra, a mi smo možda za nijansu u prednosti. To je najveća utakmica na ovim prostorima i ja uvek igračima kažem da u prvenstvu ima 28 mečeva i dva derbija", kazao je on.

Crvena zvezda
će dočekati Partizan u 19.00 u 13. kolu Super lige.

(Beta)

Pogledajte još