Za štroku idi u Amsterdam: Najgori hotel na svetu!

Hotel Hans Brinker Budget u Amsterdamu, koji noćenje naplaćuje 22,50 dolara, ima prljave sobe, nema tople vode i veliku šansu da se gosti razbole zbog nehigijenskih uslova. Ali, vlasnici se ograđuju tako što svoje goste upozore na loše uslove u hotelu.

- Oni koji žele da borave u ovom hotelu to čine na vlastitu odgovornost. Nećemo preuzeti krivicu ukoliko dođe do trovanja hranom, nervnog sloma, nekih drugih bolesi, pa čak i kuge - navedeno je na jednoj tabli u hotelu.

Ovaj prljavi i neuredni hotelj u kome je topla voda mislena imenica, ipak ima vlasnike koji su svesni da i negativan publicitet je publicitet i ističu da je njihov objekt prvi u nečemu - prvi na listi najgorih hotela.

Pod sloganima "Ne može gore, ali ćemo se potruditi", "Ako želite da ojačate imuni sistem odsednite u Hotelu Hans Brinker" i "Sada imamo krevet u svakoj sobi", ponosni vlasnici promovišu hotel u kome lift ne radi, nakon tuširanja se gosti brišu zavesama... I tako, sve užas do užasa.

Ali, izgleda je iskrenost i šaljiva reklama privukla putnike iz celog sveta, pa je ovaj hotel uvek radi punim kapacitetom od 127.

- Sviđa im se naš humor i sarkazam. Kada dolaze nemaju nikakva očekivanja pa se iznenade - kaže je menadžer hotela.

Jedan "zadovoljni" gost ovog amsterdamskog bisera kaže: "S obzirom na to da glasi kao najgori hotel na svetu i nije bilo tako loše. Prilično je prljavo, a kupatilo je bilo grozno."

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.