Partizan u Vranju, Kolubara dočekuje Smederevo

BEOGRAD, 6. aprila 2009. (Beta) - U četvrfinalu Kupa Srbije za rukometaše igraće Jugović Unimet - Proleter Naftagas, Kolubara - Smederevo, Vranje - Partizan Si end Si i Vojvodina Železničar - Dinamo Petrohemija, odlučeno je žrebom u Beogradu.

Sportski direktor Partizana Aleksandar Blagojević ocenio je Kup Srbije takmičenje u kome ima mnogo iznenađenja.

"U četvrtfinale su se plasirale čak tri ekipe iz drugog ranga takmičenja - Vranje, Smederevo i Dinamo i to dovoljno govori. Možemo da prepoznamo blage favorite, ali ne bih mogao da se kladim da će doći do zavšnice", rekao je Blagojević agenciji Beta.

On je izrazio žaljenje što je od nižerazrednih ekipa samo Vranje domaćin, tako da su ostalim ekipa, već time što su gosti umanjene šanse za plasman u završnicu takmičenja.

"Što se tiče Partizana, u naredni meč ućićemo maksimalno ozbiljno. Želja nam je da treći put za redom osvojimo Kup. Mi smo jedini osvajači Kupa Srbije do sada i želimo da tako ostane", rekao je Blagojević.

Prema njegovim rečima, Partizan izuzetno ceni ekipu Vranja, koja je tradicionalni sportski prijatelj "crno-belih".

"Siguran sam da će atraktivan protivnik kao što je Partizan napuniti halu u Vranju i da će utakmica biti pravi sportski događaj", rekao je Blagojević.

Utakmice će se igrati 22. aprila, a na terenima prvo izabranih ekipa.

Pogledajte još