Vagilact: Rešenje za ženske probleme!

Kako prepoznati prve znake narušene vaginalne ravnoteže?

Prvi simptomi se javljaju u vidu peckanja, svraba, neprijatnost pa do pojačane produkcije vaginalnog sekreta, izmenjene boje i mirisa.

Svaka žena mora brinuti o svom intimnom zdravlju podjednako kao i o svom izgledu i nezi. Vagilact zauzima mesto u njenoj tašni odmah pored novog Chanelovog ruža i Pradinog parfema.

Koji su to faktori koji dovode do čestih vaginalnih infekcija?

Neredovna higijena, veš od neprirodnog materijala kao i ulaženje u seksualne odnose bez zaštite. Pad imuniteta organizma kao i dijabetes mellitus često izazivaju uporne vaginoze.

Vaginalni probiotik - Vagilact, sadrži laktobacile i mlečnu kiselinu koja doprinosi očuvanju optimalnog vaginalnog Ph na kom se ne mogu razvijati mikroorganizmi. Probiotske kulture, laktobacili, sprečavaju vezivanje mikroorganizama i njihov opstanak u vagini.

Takođe, tu se nalaze i izoflavoni soje koji daju vlažnost i elasticitet vaginalnoj sluzokoži jer samo u tim uslovima se dejstvo laktobacila i mlečne kiseline se mogu maksimalno ispoljiti.

Vagilact se stavljaja duboko u vaginu uveče pre spavanja i može se koristiti preventivno pre odlaska na bazene, saune, kupališta ili nakon nekih invazivnih ginekoloških intervencija kao sto su uklanjanje vaginalnih kondiloma kako bi podigli lokalni imunitet.

Pogledajte još