Vagilact: Rešenje za ženske probleme!

0

Kako prepoznati prve znake narušene vaginalne ravnoteže? Koji su to faktori koji dovode do čestih vaginalnih infekcija?

Kako prepoznati prve znake narušene vaginalne ravnoteže?

Prvi simptomi se javljaju u vidu peckanja, svraba, neprijatnost pa do pojačane produkcije vaginalnog sekreta, izmenjene boje i mirisa.

Svaka žena mora brinuti o svom intimnom zdravlju podjednako kao i o svom izgledu i nezi. Vagilact zauzima mesto u njenoj tašni odmah pored novog Chanelovog ruža i Pradinog parfema.

Koji su to faktori koji dovode do čestih vaginalnih infekcija?

Neredovna higijena, veš od neprirodnog materijala kao i ulaženje u seksualne odnose bez zaštite. Pad imuniteta organizma kao i dijabetes mellitus često izazivaju uporne vaginoze.

Vaginalni probiotik – Vagilact, sadrži laktobacile i mlečnu kiselinu koja doprinosi očuvanju optimalnog vaginalnog Ph na kom se ne mogu razvijati mikroorganizmi. Probiotske kulture, laktobacili, sprečavaju vezivanje mikroorganizama i njihov opstanak u vagini.

Takođe, tu se nalaze i izoflavoni soje koji daju vlažnost i elasticitet vaginalnoj sluzokoži jer samo u tim uslovima se dejstvo laktobacila i mlečne kiseline se mogu maksimalno ispoljiti.

Vagilact se stavljaja duboko u vaginu uveče pre spavanja i može se koristiti preventivno pre odlaska na bazene, saune, kupališta ili nakon nekih invazivnih ginekoloških intervencija kao sto su uklanjanje vaginalnih kondiloma kako bi podigli lokalni imunitet.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.