Kako da se ponovno zaljubite u svog partnera

Prvobitni osećaj zaljubljenosti pretvara se u stabilniji i sigurniji osećaj ljubavi, a ako ne postoje posebne trzavice ili poteškoće, čini nam se da više ne moramo da se trudimo u vezi. Međutim, da bi odnos s partnerom bio srećan i ispunjavao naš život, oboje partnera moraju stalno da poboljšavaju međusobni odnos i da pronalaze način za ponovno zaljubljivanje jedno u drugo. Sajt "She" vam predlaže pet načina koji će vam pomoći da se opet iznova zaljubite u svog partnera.

Iskazivanje nežnosti
Nemojte zanemariti neprestano iskazivanje nežnosti i u svakodnevnom životu. Dodiri i držanje za ruke nisu rezervisani samo za mlade parove. Fizička blizina zbližava i jača emotivnu povezanost među partnerima.

Iznenadite ga na izascima
Iako živite s partnerom i delite svakodnevni život, ponekad organizujte tajni sastanak ili izlazak sa njim na nekom nepoznatom i novom mestu. Dogovorite se gde ćete se naći i pripremite mu iznenađenje kada stigne na odredište.

Razgovarajte o sitnicama
Nemojte dopustiti da vam se komunikacija u braku ili vezi pretvori u dnevna pitanja kao što su: "Šta je za ručak?" i "Jesi li kupio hleb i meko?" Vaši razgovori ne moraju da traju satima, poput onih koji su verojatno bili na početku veze. Pitajte ga kako mu je bilo na poslu ili samo recite šta je vama na pameti.

Zabavljajte se zajedno

Setite se početaka veze kada ste se zajedno zabavljali i kada ste zasmejavali jedno drugo. Otkrijte stvari u kojima možete zajedno da uživate i zabavljate se.

Provodite vreme odvojeno
Srećna veza ne podrazumeva da provoditi svaki trenutak s partnerom. Negujte prijateljstva s drugim ljudima i posvetite se svojim interesovanjima koje partnera možda ne zanimaju. Odvojeno vreme će vam pružiti priliku da se zaželite jedno drugog.

Pogledajte još