Dve osobe teško povredjene u Beogradu

BEOGRAD, 17. novembra 2012. (Beta) - Dve osobe teško su povredjene - jedna je ranjena, a druga povredjena u saobraćajnoj nesreći, i još deset ljudi zadobilo je lakše povrede u pet udesa, koji su se u petak i tokom noći dogodili u Beogradu, receno je u Hitnoj pomoći.

Muškarac star oko 40 godina upucan je jutros oko šest sati ispred kluba "Brodarac" na Starom sajmištu i sa prostrelnom ranom prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

Njemu je metak ušao "ispod vrha srca, a izašao u slabinskom predelu kičme", rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Devojka stara 24 godine povredjena je sinoć oko 21.30 u saobraćajnoj nesreći u Sremčici, na uglu Beogradske i Goričke ulice i sa povredom kičme, oduzetošću donjih ekstremiteta prebačena na reanimaciju Urgentnog centra.

Na istom mestu sinoć, sat i po vremena kasnije, u udesu povredjene su još tri osobe. Devojka stara 15 godina povredjena je u udesu kod hale "Pionir" sinoć oko 19 časova, a druga devojka od 24 godine u Ulici Petra Lekovića ispred broja 4 oko 21.30.

Pogledajte još