Janković: Ostvarili smo veliku pobedu!

"Sami smo krivi što nam nedostaje samopouzdanja i bodova pred ovu utakmicu, pa smo u derbi ušli u grču", rekao je Aleksandar Janković novinarima na stadionu Zvezde posle pobede od 3:2.

Partizan je dva puta vodio, a Crvena zvezda je izjednačila na početku drugog poluvremena i na kraju pobedila.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda – Partizan 3:2

"Partizan je namentuo igru u prvom delu i bilo nam je teško, ali u drugom nas je deblokirao brzi gol Luke Milivojevića. Dao nam je samopouzdanje i spojio nas sa publikom koja nas je nosila. Siguran sam da je derbi sa pet golova zadovoljio sve", rekao je Janković.

Crvena zvezda je sada prišla na pet bodova zaostatka, a Aleksandar Janković nije direktno odgovorio na pitanje da li se Zvezda vratila u trku za titulom, ali je kazao da njegov tim više nema prava na greške.

"U ovom prvenstvu smo, nažalost, pokazali da je sve moguće, pošto smo od 'plus jedan' došli na 'minus osam'. Ostvarili smo veliku pobedu zato što smo pobedili velikog rivala, ali svesni smo da više nemamo prava na kiks", rekao je Aleksandar Janković.

Trener Zvezde večeras je u startnu postavu uvrstio Uroša Spajića, umesto dosadašnjeg standardnog prvotimca Nikole Maksimovića, a novinarima je objasnio da je tako fudbalera nagradio za dobru igru u porazu od OFK Beograda 0:1.

"Spajić je, kao i Srđan Mijailović, dete Crvene zvezde i obojica suvečeras opravdala očekivanja",
rekao je Aleksandar Janković.

Beta

Pogledajte još