Krivi zbog nedostatka samopouzdanja

BEOGRAD, 17. novembra 2012. (Beta) - Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković ocenio je da je njegova ekipa sama kriva što nije imala samopouzdanja na početku subotnjeg derbija protiv Partizana, ali da je njegove fudbalere "deblokirao" brz gol u drugom poluvremenu.

"Sami smo krivi što nam nedostaje samopouzdanja i bodova pred ovu utakmicu, pa smo u derbi ušli u grču", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde posle pobede od 3:2.

Partizan je dva puta vodio, a Zvezda je izjednačila na početku drugog poluvremena i na kraju pobedila.

"Partizan je nametnuo igru u prvom delu i bilo nam je teško, ali u drugom nas je deblokirao brzi gol Luke Milivojevića. Dao nam je samopouzdanje i spojio nas sa publikom koja nas je nosila. Siguran sam da je derbi sa pet golova zadovoljio sve", rekao je Janković.

Zvezda je sada prišla na pet bodova zaostatka, a Janković nije direktno odgovorio na pitanje da li se Zvezda vratila u trku za titulom, ali je kazao da njegov tim više nema prava na greške.

"U ovom prvenstvu smo, nažalost, pokazali da je sve moguće, pošto smo od `plus jedan` došli na `minus osam`. Ostvarili smo veliku pobedu zato što smo pobedili velikog rivala, ali svesni smo da više nemamo prava na kiks", rekao je Janković.

Pogledajte još