Milijaš: Bog mi je vratio!

Crveno-beli su večeras slavili u 143. večutom derbiju rezultatom 3:2, a Nenad Milijaš je postigao odlučujući pogodak za domaćina na "Marakani".

"Nisam u karijeri postigao mnogo golova udarcem glavom. Ovaj mi je sigurno najdraži od svih i mislim da mi je Bog vratio za nepriznati pogodak pre četiri godine u polufinalu nacionalnog kupa protiv Partizana. Nadam se da će mi vratiti i za titulu", izjavio je Milijaš, navodeći da je poslednji put zatresao mrežu udarcem glavom davno na meču protiv OFK Beograda.


POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda – Partizan 3:2

Kapiten Crvene zvezde čestitao je Partizanu na prikazanoj igri, ocenivši da je pobeda njegovog tima ipak potpuno zaslužena.

"Presudila je igra u drugom delu susreta, kada smo napravili preokret. Ovo je veoma važna pobeda, ponovo smo na minus pet, ponovo u trci za titulu. Moramo da ostanemo staloženi i već sutra se okrećemo četvrtfinalnoj utakmici državnog kupa protiv OFK Beograda", naglasio je Nenad Milijaš.

Večiti derbi na "Marakani" došao je "iz dvojke u jedinicu", što je iznenadilo kladioce, a među prisutnim navijačima priča se da je to prvi put u susretima dva najpopularnija srpska kluba.

"To je dobro za kladioce, jer je velika kvota. Međutim, da sam ja mogao da biram igrao bih iz jedan u jedan", rekao je Milijaš.

(Tanjug)

Pogledajte još