Nedeljni horoskop (19.11 - 26.11)

OVAN

POSAO:Spremni ste da napravite velike promene.Imate puno ideja koje ćete sprovesti tokom nedelje a vaša energija će doći do izražaja,posebno ako budete sarađivali sa osobom iz znaka Blizanci.

LJUBAV:Partner intenzivno misli na vas.On je prava ljubav koja može da vam se desi i podrži.Slobodni moraju da povedu računa o svom egu.Često nevide drugu stranu od samih sebe.

ZDRAVLJE:Oprezno sa čulom sluha.

BIK

POSAO:Početak nedelje dinamičan,ali finansije stižu krajem nedelje.Imate dosta saradnika koji ne razumeju vaše ideje i teško im je da prihvate istinu.Vi ste ubedljiva figura i uspećete da završite ono što drugi nemogu.

LJUBAV:Vreme je za ljubav.Privlačite pažnju osobe koja je teška za osvojiti.Vaša harizma može da zaseni i najjače zavodnike.Dobar period od srede za susret.Bikovi u vezi ili braku mogu biti distancirani od partnera.

ZDRAVLJE:Hormonski disbalans.

BLIZANCI

POSAO:Razmišljate da započnete posao sa još jednom osobom.Odlična nedelja za rad sa inostranim partnerima.Osoba rođena u znaku Rak i Devica može da bude dobar saradnik.

LJUBAV:Od utorka bolji odnos sa partnerom.Manje nesuglasice ali budite sigurni da možete da nastavite ljubav i sreću.

ZDRAVLJE:Prehlade,kašalj,pluća osetljiva.

RAK

POSAO:Nalazite se u ozbiljnoj situaciji.Pomoć vam je potrebna i možete da računate do kraja nedelje na razrešenje finansijske situacije.Dosta nervoze i ljubornih saradnika..

LJUBAV:Morate da budete usmerene na svog partnera.Često imate potrebu da se izolujete,nije vreme za to.Sreda i četvrtak dobri za novo poznanstvo ukoliko ste slobodni.

ZDRAVLJE:Rak je često osetljiv i na hladno vreme,nagle promene temperature.

LAV

POSAO:Puni ste energije.Čak,možete biti i preopterećeni poslovno.Mislite da ne možete da izdržite.Šef,gazda,direktor može dati i više nego što očekujete.Novac od srede.Dobar odnos sa Rakom,Ovnom ili Vagom.

LJUBAV:U vezi ili braku predstoji problem.Često nerazumevanje.Slobodni imaju ljubav otvorenu prema osobi koju predstavljaju kao prijatelja.Vreme je da otvorite karte.

ZDRAVLJE:Radni ste i veoma se iscrpljujete.Možda ponekad treba da pripazite na svoj imunitet.

DEVICA

POSAO:Ponovo niste zadovoljni poslom koji radite.Zapravo vama su vazni saradnici.Verovatno opet menjate posao ili dobijate novu ponudu o kojoj razmishljate.Od pomoći će vam biti savet jednog Bika.

LJUBAV:A jedan Bik i u ljubavi želi da vas osvoji.Vi ste neuhvatljivi.Nepokazujete dovoljno želje ili hrabrosti.Budite opušteniji.Device u braku ili vezi moraju da pokažu veće poverenje partneru.

ZDRAVLJE:Problem cirkulacije.Potrebno vam je kretanje.

VAGA

POSAO:Veoma ste aktivni.Tokom nedelje nećete imati vremena da razmišljate o onome što je bilo ili šta će biti.Imate veoma dobar uspeh u onome što radite,treba da nastavite i da čuvate novac.

LJUBAV:Otvoreni kao i uvek,posrećiće vam se sa jednom Devicom.Susret će proteći prilično nejasno ali kako vreme odmiče tako ćete shvatiti da ste jedno za drugo.Imate dobrog partnera ako ste u vezi ili braku.

ZDRAVLJE:Nerazmišljate negativno.Imate česte epizode u takvom ponašanju.

ŠKORPIJA

POSAO:Škorpija ovih dana očekuje važno pismo,mail,sms,poruku u svakom obliku komunikacije.To je dobar glas za novi početak.Budite spremni da nešto novo doživite.

LJUBAV:Brak je za vas svetinja i želite da to sve bude kako treba.Partner je uvek pažljiv prema vama i cenite tu teško stečenu osobinu.Slobodni nemaju hrabrosti da priđu jednoj Vagi,jednom nadobudnom Ovnu ili povučenoj Ribi.

ZDRAVLJE:Za sada dosta dobro.

STRELAC

POSAO:Napravili ste dil,plan,sa Lavom.To svakako mora da bude dobar potez ali vi ćete morati sve da organiizujete i radite jer Lav je preterano nestabilan za vas.Možda probate saradnju sa Rakom ili Ovnom oni su nekako ozbiljniji i znaju da cene tuđe mišljenje i rad.Sa Vodolijama sada dobar period za komunikaciju oko posla u inostranstvu.

LJUBAV:Osećate se usamljeno.Morate da budete otvoreniji kada su emocije i njihovo izražavanje potrebni.Jedna osoba u vodenom znaku misli na vas,čeka vašu odluku.

ZDRAVLJE:Pritisak varira.Pravila ishrana je potrebna.

JARAC

POSAO:Želite promenu.Imaćete lepu ponudu.Pomoć od ženske osobe iz vodenog sazvežđa,Ribe,Rak.Škorpija.Novac od utorka ili srede.Možete da računate na pozitivnu nedelju.Imate šansu da dobijete poziv,da radite van svoje države.

LJUBAV:Ova nedelja obećava,posebno za one koji dugo nisu bili u vezi.Lepo poznanstvo preko prijatelja ili posla može da vam promeni život na bolje.U braku ili vezi pripadnike ovog znaka očekuje rasprava,borba mišljenja i poneka manja svađa.Od petka stanje u braku bolje.

ZDRAVLJE:Čuvajte se hladnoće,prehlade,bolivi u kičmi.

VODOLIJA

POSAO:Niste preterano zadovoljni onim što imate.Želite još i taj osećaj sigurnosti će pomoći.Novac vam stiže kao iznenađenje.

LJUBAV:Mislite da niste dovoljno dobri i srećni da biste bili u vezi sa nekim.Osećaj nesigurnosti vas lomi.Oni koji su u braku mogu da računaju na dobru nedelju sa partnerom.

ZDRAVLJE:Vi znate kako sebe da zaštitite.Vaša volja je jaka i tu pobeđujete.

RIBE

POSAO:Dobra nedelja za rad po terenu.Oni koji imaju posao kretanja i putovanja,sledi im uspeh i novac.Ako radite u medijima ili ste umetnik bilo koje kategorije,bilo bi dobro da prihvatite poziv odlaska u inostranstvo prijatelja,pa makar to izgledalo nebitno.Ovo putovanje je vezano za dalju budućnost.

LJUBAV:Vezani ste za osobu koja je medicinski radnik ili nosi uniformu.Ta ljubav može da potraje.Osoba poput vas često luta,neume da izabere pravi put ljubavi.Ribe u braku ili vezi imaju tajno poznanstvo.

ZDRAVLJE:Emotivno ste osetljivi.Često imate napad panike.

Pogledajte još