Šta nas očekuje na koncertu Dženifer Lopez?

Beogradska Kombank arena će biti domaćin nečega što se već unapred može nazvati najvećim jesenjim spektaklom u našoj zemlji. Svetska zvezda Dženifer Lopez, latino diva koju svi fanovi od milošte zvou Džej Lo, za Beograd je spremila pravi muzičko-scenski šou koji, pored ostalog, uključuje čak sedam presvlačenja, vatreni ples, ali i sedenje na tronu, boks u ringu i... pa videćemo sutra, 20. novembra u Kombank areni.

Svetska turneja Džej Lo pod nazivom "Dance Again” započela je u Panami i, na sreću njenih fanova, i Beograd se našao na listi. Pored novih pesama, beogradska publika će biti u prilici da se na ovom velikom koncertu seti i hitova poput: "Love Don’t Cost a Thing", "Waiting for Tonight", "Ain’t It Funny", "Jenny from the Block”, "If You Had My Love", "Let’s Get Loud" i mnogih drugih. A za bis, svi koji su kupili karte po ceni od 2.990 dinara za Nivo 3 do 22.000 dinara koliko je koštala VIP loža, moćiće da čuju aktuelni hit "Dance Again".

Poput prave dive, što je u šoubiz krugovima više puta potvrđeno da jeste, Džej Lo u Beograd dolazi privatnim avionom u pratnji 18 godina mlađeg dečka Kaspera Smarta, majke Gvadalupe i blizanaca Eme i Maksa. Od svih hotela i vila na Dedinju, koje su bile u opciji za smeštaj, Džej Lo je izabrala predsednički apartman renoviranog hotela "Metropol". Ovaj apartman je veličine čak 140 kvadrata, a opremljen je salom za sastanke, đakuzijem, a specijalno za nju će se u svakoj prostoriji nalaziti 100 belih ruža, baš kako ona voli.

Ono što potvrđuju svi koji su Džej Lo videli uživo, poput voditelja Ognjena Amidžića koji će sa njom uraditi i ekskluzivni intervju, Beograd očekuje pravi svetski spektakl koji nikoga neće ostaviti razočaranim. Pored brojnih hitova koji prosto mame na ples i bude dobro raspoloženje, Džej Lo je pripremila scenske inovacije, raskošne koreografije sa brojnim plesačima koje je je osmislio njen dečko Kasper Smart. Inače, on i lično učestvuje u ovim plesnim tačkama kojima posebnu notu daju kostimi sa potpisom Zuhaira Murada, pevačicinog omiljenog dizajnera i prijatelja. Takođe, poznato je da je ona veliki ljubitelj mode, pa smo uvereni da odeća koja će "bljeskati" sa bine će biti nešto izuzetno, posebno kada se zna da je vrednost njenih kostima više od 70.000 evra.

Mnogo toga beogradsku publiku čeka na bini, ali ono čega sigurno neće biti je kikiriki na koji je Džej Lo alergična. Ali, nije alergična na belu boju, svetlost, bele sveće, bele ruže i organsku hranu u kojima će uživati tokom svog boravka u srpskoj prestonici.

Da li ste spremni za spektakl "Dženi iz bloka" u novobeogradskim blokovima?

Pogledajte još