Vermezović: Niko me neće oterati iz ovog grada

Posle "večitog" derbija u subotu protiv Crvene zvezde, nepoznate osobe su išarale Vermezovićev automobil, kao i ulaz u zgradu u beogradskom naselju Senjak, gde živi.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda – Partizan 3:2

Pored uvreda, napisano je "Marš sa Senjaka".

"Dvadeset godina živim tu, tu su mi i deca odrasla, školovala se i stvarno sam iznenađen. Ovo je prvi put da mi se nešto ovako desi, na neke verbalne uvrede sam navikao, ali to je normalno u ovoj zemlji. Niko me neće oterati iz ovog grada, to je delo pijanih i drogiranih", rekao je Vladimir Vermezović novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je kazao da je policija dolazila na mesto događaja i naglasio da neće tražiti lično obezbeđenje.

"Najviše mi je žao što moja porodica ovo preživljava, takve stvari nikome ne bi trebalo da se dešavaju. Ovo su vrlo ružne stvari i ne želim ništa da generalizujem, ali ne može da se samo kaže 'to su klinci koji ne znaju šta rade', oni vrlo dobro znaju šta rade"
, rekao je Vermezović.

Trener crno-belih je dodao da je kontradiktorno to što ga je teraju posle utakmice koja je počela minutom ćutanja zbog žrtava hrvatske vojne akcije Oluja 1995. godine.

"Šta bi tek bilo da je Partizan pobedio, ili da sam se u tom trenutku našao ispred zgrade, to sigurno nisu bili Partizanovi navijači"
, rekao je Vladimir Vermezović.

Partizan, koji je lider na tabeli Super lige, izbubio je u subotu od Crvene zvezde sa 3:2, čime im je večiti rival prišao na pet bodova zaostatka.

Beta


Pogledajte još