Ko je ovaj seksi đubretar?

0

Tajnu seksi "đubretara" krije susedna nam Hrvatska. Od nje nas možda udaljavaju generali, ali nam je bliskom čine ovako atraktivni muškarci. Pa ko će njega bojkotovati?!

On je lep, seksi, ambiciozan, uspešan je sportista, igra tenis, stručnjak je za ishranu i fitness… I, kao što vidimo na fotografiji, svestan je značaja ekologije. On je Mister Hrvatske i potencijalni Mister svetaVanja Grgec (25).

Eto, možda će neki krenuti nakon oslobađanja generala Gotovine i Markača iz Haga da bojkotuju hrvatske proizvode, ali kako bojkotovati hrvatske frajere?! Posebno ovakve kao što Vanja!

Već neko vreme se trudim da razbijem stereotipe o misterima. Pokušavam da stvorim pozitivnu sliku o sebi u kojoj će me ljudi prepoznavati kao sportistu, a ne kao manekenčića koji samo šeta po revijama. Ja sam prvenstveno osoba koja živi za treninge, istraživanje i ispitivanje vlastitog fizičkog potencijala, kao i za pomaganje i savetovanje drugih kako da se osećaju bolje, energičnije i prvenstveno – kako da budu zdraviji! – izjavio je za Index.hr Mister Vanja.

Našeg dragog komšiju Vanju čeka izbor za Mistera sveta na kome je veliki favorit i svi mu predviđaju drugo mesto, odmah iza Kolumbijca Franciska Eskobara. Ali, ako žiri zna šta radi, pogledaće ovu fotku ispod i reći: “Eskobare, izbačen si. Napusti kuću… Seksi trbušnjaka!”

Nego, ko je sprski Mister za ovu godinu?!

Foto: Facebook Vanje Grgeca

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.