Premijera filma Praskozorje 2 u sredu u Beogradu

BEOGRAD, 19. novembra 2012. (Beta) - Film "Sumrak saga: Praskozorje 2" premijerno će biti prikazan u Sava centru u Beogradu u sredu, 21. novembra, a u redovnom bioskopskom repertoaru nastavak hit serijala biće od četvrtka 22. novembra, najavila je u ponedeljak distributerska kuća Takvud.

Četvrti nastavak tinejdžerskog ostvarenja koje je osvojilo čitavu planetu, predstavlja završnicu prethodnog dela i konačan rasplet neobične priče o prijateljstvu, ljubavi i misteriji, rečeno je na konferenciji za novinare.

Film "Sumrak saga: Praskozorje 2", premijerno je prikazan u Los Andjelesu 12. novembra, a prema najavi producenata ključna tema tog dela sage je zaštita porodice.

Drugi deo "Praskozorja" režirao je Bil Kondon, scenarista je Melisa Rozenberg, a glavne uloge tumače Kristin Stjuart, Robert Patison i Tejlor Lautner.

Literarni prvenac Stefani Majer namenjen je tinejdžerima, ali je osvojio i stariju publiku i postao planetarni hit po kome su za kratko vreme snimljene i podjednako uspešne filmske verzije.

Od objavljivanja prve knjige serijala "Sumrak" 2003. godine, do sada je prodato više od 42 miliona primeraka ("Sumrak", "Mlad mesec", "Pomračenje" i "Praskozorje").

Pogledajte još