Partizan ima bolju Upravu, a Zvezda igrače

Beograd - Dok fudbaleri Partizana predstojeći večiti derbi u Humskoj posmatraju kao još samo jedan meč u nizu i priliku za nova tri boda, fudbaleri Crvene zvezde ne žele na taj način da potcene tradiciju susreta sa "crno-belima". To što komšije potpuno različito vide derbi svakako ne treba da čudi, jer za razliku od mnogih minulih ova 136. utakmica Zvezde i Partizana neće skoro ni o čemu odlučivati. I zaista za crno-bele je meč protiv komšija iz Ljutice Bogdana samo još jedan prepreka na šampionskom pohodu, a sa druge strane "crveno-beli" pošto-poto žele pobedu, koja bi bila kakva-takva satisfakcija u ovoj prvenstvenoj sezoni.
- Bez obzira na to što je Partizan čak jedanaest bodova ispred nas, mi svakako ne planiramo da se predamo u sredu. Naprotiv, svi osećamo veliki motiv i želju da pobedimo i makar malo smanjimo razliku. U Humsku idemo po pobedu i samo nas ona interesuje - ne krije najviše ambicije svog tima vezista crveno-belih Ognjen Koroman. 

Iako ga rezultati i tabela demantuju, on smatra da Zvezda ima bolji i kvalitetniji tim od Partizanovog.
- Imamo kvalitetntije igrače od našeg večitog rivala. To je moje mišljenje i ne mora da znači da je i zaista tako. U svakom slučaju, teren će pokazati da li sam upravu - u svom stilu poručuje Koroman. 

Ne misli Ognjen Koroman da je Zvezda generalno bolji klub od Partizana. Naprotiv.
- Komšije imaju bolju Upravu. Ali, srećom ne igraju rukovodioci, već igrači - uz osmeh konstatuje Koroman. 

Zbog parnih kartona Koroman nije bio u prilici da pomogne saigračima u meču protiv Čukaričkog i zbog toga sa nestrpljenjem iščekuje predstojeći duel sa "crno-belima".
- Jedva čekam da zaigram. Prvo je bila prvenstvena pauza, pa onda sam izabrao da ne igram protiv Čukaričkog, kako ne bih propustio večiti derbi, koji me uvek na poseban način inspiriše - zaključuje Koroman. 

Lazetić spreman za crno-bele 

Povreda koju je Nikola Lazetić zadobio u meču protiv Čukaričkog nije bila ozbiljnije prirode. Vezista "crveno-belih" juče je trenirao i poručio da će biti na raspolaganju treneru Čedomiru Janevskom za večiti derbi. 

www.danas.rs

Pogledajte još