Pretučen Rajan Gosling?!

Dame, odahnite. Ne, niko nije stvarno pretukao vašeg (Nadlanu.com, takođe) miljenika Rajana Goslinga. On samo daje celog sebe svakoj svojoj ulozi. Ovaj tizer poster filma koji ne-možemo-više-da-čekamo "Samo Bog oprašta" (Only God Forgives) još jedan je dokaz da Rajan u tandemu sa Nadlanu.com favoritom - rediteljem Nikolasom Vindingom Refnom prosto ne može da promaši.

Setimo se samo izuzetnog uspeha njihove saradnje na filmu "Drive"... Zato ništa manji pogodak ne očekujemo od filma "Samo Bog oprašta" u kome Gosling igra Džulijana, begunca koji vodi bokserski klub u Bangkoku kao pokriće za biznis krijumčarenja droge. Kako bi uspeo da se izvuče iz cele priče i izbori se za oprost, Džulijan počinje da trenira za meč protiv penzionisanog policajca poznatog kao "Anđeo osvete", koji je, inače, i ubica njegovog brata.

SAZNAJ SVE O FILMU: Only God Forgives u koje je razbijeno najlepše lice Amerike - istom ono frajeru, Rajanu Goslingu kome "samo Bog oprašta" koliko je faca i koji na setu ovog filma je izgledao upravo ovako!

Evo celog tizer postera da ne mislite da vas tešimo... Da, ovo je samo Rajan nakon tuče, ali u filmu.

(old_image)

Pogledajte još