Pretučen Rajan Gosling?!

0

Osobi koja je uradila ovo licu najvećeg šmekera Holivuda – Rajana Goslinga "samo Bog može da oprosti"! Ko je ovo uradio? Zašto? Saznaj prvo na Nadlanu.com!

Dame, odahnite. Ne, niko nije stvarno pretukao vašeg (Nadlanu.com, takođe) miljenika Rajana Goslinga. On samo daje celog sebe svakoj svojoj ulozi. Ovaj tizer poster filma koji ne-možemo-više-da-čekamo “Samo Bog oprašta” (Only God Forgives) još jedan je dokaz da Rajan u tandemu sa Nadlanu.com favoritom – rediteljem Nikolasom Vindingom Refnom prosto ne može da promaši.

Setimo se samo izuzetnog uspeha njihove saradnje na filmu “Drive“… Zato ništa manji pogodak ne očekujemo od filma “Samo Bog oprašta” u kome Gosling igra Džulijana, begunca koji vodi bokserski klub u Bangkoku kao pokriće za biznis krijumčarenja droge. Kako bi uspeo da se izvuče iz cele priče i izbori se za oprost, Džulijan počinje da trenira za meč protiv penzionisanog policajca poznatog kao “Anđeo osvete”, koji je, inače, i ubica njegovog brata.

SAZNAJ SVE O FILMU: Only God Forgives u koje je razbijeno najlepše lice Amerike – istom ono frajeru, Rajanu Goslingu kome “samo Bog oprašta” koliko je faca i koji na setu ovog filma je izgledao upravo ovako!

Evo celog tizer postera da ne mislite da vas tešimo… Da, ovo je samo Rajan nakon tuče, ali u filmu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.