Dave Clarke uoči nastupa: Gig u Srbiji je poseban!

Ljudi u Srbiji osećaju muziku, doživljavaju je strastveno. Oni vole muziku na “ivici”. Moj prvi nastup u Srbiji je bio nezaboravan. Još uvek se priča o tom „gig-u” koji je bio zaista poseban.” - rado se priseća Clarke i poručuje fanovima da ih čeka žurka u kojoj će dominirati jak “bass”.

Više puta biran za najboljeg DJ-a na svetu, poznat po tome što nikada nije jurio trendove, niti se oslanjao na „napumpani“ publicitet i dizanje buke, Clarke ne planira unapred svoje nastupe, već dopušta da ga publika „nosi“. Tako će biti i na Beck’sperience-u.

Očekujte od mene iskrenost i muziku u koju verujem. Na nastupu vidim kako se stvari odvijaju i reagujem u skladu sa tim, ali ću verovatno pred kraj pustiti neki stari soul da zapalimo podijum.”, obećava slavni DJ.

Iako je jedna od najvećih techno legendi, Clarke je uvek bio muzičar sa crtom šarmantnog pankera u duši, kod koga se pronalazi bogatstvo žanrova i stilova.

Beck’sperience je tokom proteklih godina obradovao mnoge imenima kao što su Laurent Garnier i Tiga i Eric Prydz. Nastup The Chemical Brothers zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok je jedanaesti Beck’sperience doveo DJ-a kojeg je veoma teško bukirati, Paul van Dyk-a.

Karte za nastup Dave Clarke-a mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Bilet servis, Beogradska arena, TC Ušće (info pult), Dom omladine, Dom sindikata, knjižare Vulkan, Delfi i Laguna kao i putem web sajtova www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Dobro se pripremite, jer Beck’sperience samo što nije!

Pogledajte još