Drugi deo "Otvorenih vrata" bez Biljane Srbljanović?

"Otvorena vrata će se, na žalost, raditi bez mene. I bez Miloša Radovića. Nije bio problem oko novca, kao što je to obično slučaj. Novac je bio više nego ok.

Ja sam navikla da imam potpunu kreativnu kontrolu nad onim što radim, a taj uslov nisu mogli da mi ispune.

Mislili smo da, kao kreatori serije, koji smo još onda imali potunu kreativnu kontrolu, najbolje znamo sta je za nju dobro.
Izgleda da nismo u pravu. Želim im puno sreće u radu, naravno. Ja ne umem da radim ako sama nisam kreativno odgovorna do kraja. Sve ok ljudi, glumci su stari, producent je sličan. Samo Miloš i ja nismo uspeli da ostvarimo kreativni san.
I meni je mnogo, mnogo žao.

Nevezano s ovim meni je totalno razumljivo kad me ljudi gade zbog politike i mog načina života. Retki su ipak oni koji mi osporavaju pisanje.

Ja u sebe ne sumnjam ni politički, ni zbog svog života. Najveće su mi sumnje kreativne.
Kad to uspem da pobedim, što je vrlo retko, onda čvrsto verujem u to što pišem. I branim do kraja.
Da nema nedoumice, želim svu sreću novim OV mislim da je to divan posao, sa divnim glumcima. Žao mi je sto nisam mogla da učestvujem u tome.
Neki od tih ko-scenarista će se verovatno obradovati da konačno rade bez naše kontrole.
Sve je to život. takozvano sranje.

BILJANA SRBLJANOVIĆ

Ostaje da vidimo da li Biljana Srbljanović zaista neće učestvovati u snimanju serije, pošto na njenoj fan stranici piše da je ne uređuje ona lično. Ako je istina, nadamo se da će drugi deo serije doživeti uspeh kao i prvi.

Pogledajte još