Karakter pod upitnikom, ali nije vreme za tu temu

BEOGRAD, 22. novembra 2012. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković ocenio je da su rezultati u poslednjih nekoliko utakmica doveli u pitanje karakter njegove ekipe, ali je kazao da nije vreme za diskusiju na tu temu.

"Karatker ekipe je doveden pod znak pitanja i to je tema koja može da se diskutuje, medjutim, u ovom momentu ta polemika na može da nam pomogne da pobedimo (Slobodu) u Užicu. Pričaćemo o svemu, ima mnogo stvari koje su za analizu i nećemo bežati od toga kada se završi prvi deo prvenstva", rekao je Janković novinarima posle današnjeg treninga Zvezdinih fudbalera.

Crveno-beli su u sredu na svom terenu izgubili u četvrtfinalu Kupa Srbije od OFK Beograda sa 3:1, što im je treći poraz u poslednje četiri utakmice.

"Od početka sezone nas prate oscilacije, nestabilnost i padovi i to mnogo skupo plaćamo. Nismo uspeli da održimo pozitivno raspoloženje, za koje smo se skupo izborili pobedom u derbiju (protiv Partizana sa 3:2). Sada se okrećemo prvenstvu i imamo obavezu da budemo na nivou i održimo pet bodova zaostatka (za Partizanom)", rekao je Janković.

On je kazao da nije trenutak da se priča o njegovoj ostavci, pošto su do kraja jesenjeg dela sezone ostale još dve utakmice, protiv Slobode u Užicu i Vojvodine u Beogradu.

Pogledajte još