Vukoičić: Učinićemo sve da pobedimo u Zagrebu

"Očekuje nas jako teška i neizvesna utakmica u kojoj ćemo, nadam se, imati više znanja i sreće i uspeti da dođemo do pobede. Svesni smo kvaliteta i karakteristika Cibone, znamo da nas čeka dobar rival kome 'gori pod nogama', ali ćemo uraditi sve da se sa gostovanja u Zagrebu vratimo sa pozitivnim rezultatom", kazao je Vlada Vukoičić, a preneo klupski sajt.

Crvena zvezda i Cibona sastaće se u subotu u 17.00 u utakmici 10. kola Jadranske lige.

Crveno-beli se nalaze u seriji od sedam pobeda u svim takmičenjima, dok hrvatski klub ne igra prema očekivanjima ove sezone.

"Kako prolazi prvensvo, svaka utakmica postaje sve važnija jer je sve manje prostora za ispravljanje grešaka i propusta. S obzirom da je Cibona jedna od ekipa sa najvišim ambicijama, ova utakmica je idealna prilika za brejk i nastavak serije dobrih rezultata. Sa druge strane, ekipa Cibone je vezala nekoliko poraza i sigurno i oni žele da urade isto", kazao je Vukoičić.

Zvezda se posle devet kola nalazi na četvrtom mestu Jadranske lige sa pet pobeda i četiri poraza, dok je Cibona osma sa četiri pobede i pet poraza.

Beta

Pogledajte još